Skip to content
Menu

Sprievodca kuchárom

potrebné doplnky v kuchyni

Sprievodca kuchárom
Gastronómia na Slovensku

Gastronómia na Slovensku

17 február 2020 21 marca 2020 JoncoGastronomické výrobky, Stravovacie službykvalita, ľahší, manuálna práca, testovanie

Slovenské kuchyne sa podobajú tradičnej slovenskej kuchyni, ktorá bola ovplyvnená okrem českej i kuchyňou moravskou, maďarskou, rakúskou alebo nemeckou. Používa predovšetkým kvalitné bravčové a jahňacie mäso, múku, zemiaky, kapustu a mliečne výrobky. Medzi najznámejšie a najobľúbenejšie jedlá patria bryndzové halušky, tým sú Slováci vyhlásení za profesionálov, ďalej taká živánska alebo syry ako parenica, korbáčik, oštiepok alebo bryndza. Medzi slovenské obľúbené nápoje patrí žinčica, pivo, borovička, slivovica, ale aj víno a pod. Tradičnou polievkou je na Slovensku kapustnica vyrobená napríklad z kyslej kapusty, údeného mäsa, sušených húb, sušených sliviek, klobásy a zahustená trochou múky a kyslej smotany. Recepty a použité ingrediencie sa líšia nielen v jednotlivých krajoch, ale občas aj v susedných dedinách.

Gastromarket

Gastromarket ponúka mnoho špecifických a špecifikovaných vybavení do gastro podnikov od kvalitných spotrebičov až po nábytkové doplnky. Ako sú gastronádoby nerez, sú veľmi skladné a hygienické. Ich jednoduchosť a ľahkosť vás ohromí. Pokrm sa v nej perfektne pripravuje a zároveň ich údržba je veľmi jednoduchá. Z hygienického hľadiska je to top vybavenie do kuchyne. Gastromarket je určite skvelou voľbou pre vybavenie vášho gastro podniku, ktorý buď modernizujete alebo dokonca začínate podnikať. Nájdete tam všelijaké druhy vybavenia od stolov až po nerezové gastronádoby, Ak si nebudete vedieť aké vybavenie zvoliť, nájdete v týchto kamenných predajniach špecialistov, ktorí vám pomôžu s priamym zameraním sa na dané zariadenia alebo výrobky. Pri voľbe je dôležité zvážiť či vybavenie bude mať úžitok a vy tak neprídete zbytočné o peniaze. Je jasné že prostriedky musia vyhovovať všetkým zamestnancom vášho podniku, pretože jedine oni budú s nimi pracovať.

Ak nemáte dostatok financií a chcete všetko vybaviť lacno a jednoducho od začiatku, je dôležité si dopredu povedať koľko financií do toho chcete dať. Či vám špecialisti už od začiatku dobre radia a či je to pre vás možné po finančnej stránke.

  • ← Čo to vlastne znamená „gastronómia“?
  • Značka všetkých gastronómov →

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Ako skúsený šéfkuchár prevádzkujem tento blog. Som rád, že môžem odpovedať na vaše otázky týkajúce sa odvetvia stravovania.

Najnovšie články

  • Výborné hodnotenie našej webovej stránky v rámci kategórie gastroweb a ďalšie novinky!
  • Stánkový predaj jedla 
  • Pekelní pomocníci v kuchyni
  • Gastopriemysel, velikán súčasnosti.
  • Vytvorte si prepracované cesto za každých okolností!

Archív

  • marec 2020
  • február 2020
  • január 2020

Kategórie

  • Gastronomické výrobky
  • Mäsové nástroje
  • Nábytok a náčinie
  • Stravovacie služby

Značky

dlhá tradícia gyros horľavý hygiena kuchynského robota kurča kvalita manuálna práca mixér obchod pomocník prijateľná cena prísady spokojnosť zákazníka stánkový predaj svetový trh technické vybavenie testovanie variantu vysoko hladký web zamestnanec údržba ľahší
Copyright © 2022 Sprievodca kuchárom. Theme: FoodHunt by ThemeGrill. Powered by WordPress
close me